Ο Χώρος

Εξαιρετικός Χώρος, Άριστος Εξοπλισμός

Το γυμναστήριό μας δημιουργήθηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια για να προσφέρει μια εμπειρία γυμναστικής υψηλού επιπέδου.

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Στο γυμναστήριό μας, φροντίζουμε για την πλήρη ενσωμάτωση της μεθόδου πιλάτες στην εμπειρία σας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο στούντιο πιλάτες που αγκαλιάζει την ενέργεια της ευελιξίας και της δύναμης. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το στούντιο μας ξεχωριστό:

Reformer, Cadillac, Barrel, Chair: Ανακαλύψτε την πλούσια γκάμα μηχανημάτων πιλάτες που διαθέτουμε, συμπεριλαμβανομένων του Reformer για ενδυνάμωση και ευελιξία, του Cadillac για ολοκληρωμένη προπόνηση, του Barrel για βελτίωση της στάσης και ενίσχυση του κορμού, και του Chair για επιπλέον ποικιλία κινήσεων.

Εξατομικευμένες Συνεδρίες: Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας δημιουργούν προσαρμοσμένες συνεδρίες πιλάτες που συνδυάζουν τις ανάγκες και τους στόχους σας. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος, η καθοδήγησή μας θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την ισορροπία και την ευελιξία.

Ευελιξία και Δύναμη: Η μέθοδος πιλάτες ενισχύει όχι μόνο τη δύναμη, αλλά και την ευελιξία. Με τη βοήθεια μας, θα βελτιώσετε τη στάση σας, θα αυξήσετε την κινητικότητα και θα ανακαλύψετε τη χαρά της δυναμικής προπόνησης.

Επενδύουμε σε ένα περιβάλλον που ενισχύει την ολοκληρωμένη ευεξία, προσφέροντας εξαιρετικές εγκαταστάσεις για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε την αληθινή σας δύναμη και ευελιξία.

Προσεγμένος Χώρος

Στο γυμναστήριό μας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε έναν προσεγμένο χώρο που υπερβαίνει τις προσδοκίες και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν τον χώρο μας ξεχωριστό:

Σχεδιασμός για την Άνεση Σας: Κάθε γωνία του χώρου μας έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να προσφέρει άνετο περιβάλλον. Η έντονη φωτεινότητα και ο σύγχρονος σχεδιασμός δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που ενισχύει την καλή διάθεση και την αίσθηση ηρεμίας.

Προσωπική Εξυπηρέτηση: Οι εκπαιδευτές και το προσωπικό μας είναι εδώ για να προσφέρουν προσωπική εξυπηρέτηση, επισημαίνοντας την προσοχή μας σε κάθε λεπτομέρεια. Είμαστε διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα του fitness journey σας.

Καθαριότητα και Υγιεινή: Η καθαριότητα είναι για εμάς προτεραιότητα. Ο χώρος μας διατηρείται πάντα καθαρός και απολυμασμένος, διασφαλίζοντας ένα υγιεινό περιβάλλον για όλους.

Πολυδιάστατες Δυνατότητες

Στο γυμναστήριό μας, επενδύουμε σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό προκειμένου να προσφέρουμε μια εμπειρία προπόνησης που ξεπερνά τις προσδοκίες. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει αποτελέσματα και άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Ελεύθερα Βάρη: Διαμορφώστε το σώμα σας με τα ελεύθερα βάρη και τα μηχανήματα ενδυνάμωσης. Η ποικιλία βαρών και μηχανημάτων επιτρέπει την εξατομίκευση της προπόνησης. 

Προηγμένα Μηχανήματα Αντίστασης: Ενισχύστε την ένταση της προπόνησης σας με τα προηγμένα μηχανήματα αντίστασης, προσφέροντας ευελιξία στην εκτέλεση ασκήσεων.

Σύγχρονα Αποδητήρια

Απολαύστε την άνεση των αποδητηρίων μας με ξεχωριστούς χώρους για άνδρες και γυναίκες, ντους, και όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι της ενεργητικής και υγιεινής ζωής. Εδώ, κάθε προπόνηση γίνεται μια ευκαιρία για αυτοεξέλιξη και ευεξία.Υγιεινός και Καθαρός Χώρος Γυμναστικής

Στο γυμναστήριό μας, δίνουμε προτεραιότητα όχι μόνο στη φυσική υγεία, αλλά και στην αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας κάθε μέλους μας.

Καθαρός Αέρας, Υγιεινή Άσκηση

Στο γυμναστήριό μας, κατανοούμε πλήρως τη σημασία της καθαρής και φρέσκιας ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε ενώ γυμναζόμαστε διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην απόδοσή μας και τη γενική ευεξία μας.

Ο αέρας που αναπνέουμε κατά τη διάρκεια της άσκησης επηρεάζει την αποτελεσματικότητα της προπόνησής μας και την ανάκαμψη μας. Έχοντας εξειδικευμένα μηχανήματα καθαρισμού αέρα στο χώρο μας, εξασφαλίζουμε ένα περιβάλλον ελεγχόμενης και ασφαλούς αναπνοής για κάθε μέλος μας.

Ένας καθαρός αέρας βοηθά στην αποτελεσματικότερη διανομή οξυγόνου προς τους μύες, βελτιώνοντας την αντοχή και την απόδοση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ο καθαρός αέρας συμβάλλει στην αποφυγή ενόχλησης του αναπνευστικού συστήματος και βελτιώνει τη γενική ευεξία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον γυμναστικής όπου η υγεία έχει προτεραιότητα.

Στρατηγικά επενδύουμε σε τεχνολογίες που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του αέρα, προσφέροντας ένα περιβάλλον όπου η άσκηση γίνεται όχι μόνο αποτελεσματική αλλά και ευεργετική για την υγεία.

Ο χώρος μας εξοπλίζεται με προηγμένο σύστημα κλιματισμού και ελέγχου υγρασίας για να διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία και υγρασία κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Επενδύουμε σε προηγμένα μηχανήματα καθαρισμού αέρα που εξουδετερώνουν ακαθαρσίες και βακτηρίδια, παρέχοντας έναν φρέσκο και καθαρό αέρα για την αναπνοή σας.

Με αυστηρά πρότυπα υγιεινής και σύγχρονο εξοπλισμό, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που προάγει όχι μόνο τη φυσική ευεξία αλλά και την ψυχική ηρεμία κατά τη διάρκεια της γυμναστικής σας.

Στη δέσμευσή μας για την ευεξία των μελών μας, χρησιμοποιούμε τους κορυφαίους καθαριστές αέρα Levoit σε όλο το γυμναστήριό μας. Με την τεχνολογία τους, αυτοί οι καθαριστές διασφαλίζουν μια καθαρή και ασφαλή ατμόσφαιρα, όπου κάθε αναπνοή είναι αγνή και αναζωογονητική.

Πώς το επιτυγχάνουμε:

  1. Κορυφαία Τεχνολογία Καθαρισμού Αέρα: Οι καθαριστές Levoit χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος για να απομακρύνουν αποτελεσματικά σωματίδια και αλλεργιογόνα από τον αέρα, προσφέροντας έτσι ένα υγιεινό περιβάλλον.

  2. Συνεχής Καθαρισμός: Οι συσκευές λειτουργούν συνεχώς, εξασφαλίζοντας ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι πάντα φρέσκος και καθαρός.

  3. Σχεδιασμένο για Σταθερότητα: Οι καθαριστές είναι τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία στο γυμναστήριο μας, εξασφαλίζοντας την ομοιόμορφη καλυπτόμενη κάλυψη του χώρου.

Με τους καθαριστές αέρα Levoit, προσφέρουμε όχι μόνο μια εξαιρετική προπόνηση, αλλά και μια ευεργετική εμπειρία αναπνοής. Απολαύστε κάθε στιγμή στο TheraKinesisLab με την πλήρη βεβαιότητα ότι η υγεία και η ασφάλειά σας είναι πάντα στο επίκεντρο.

In-person class

In this limited capacity, in-person class, students will receive comprehensive asana instruction within a creative, accessible flow, emphasizing the breath to find a balance between effort and ease. Beginners, as well as, advanced practitioners are welcome to take this class.

Substantial personalized attention will be offered to fit your practice level and any injuries you may be managing.

Join us today!

Get a Ativo membership now, and join a squeaky clean and spacious club!

I want to:

Tell us a little about your fitness goals. You can select more than one.

Select your plan:

Choose the most comfortable way to train.

I’am:

Add some information so we can contact you.