Σχετικά Με Εμάς

TheraKinesisLab

Δύο Χρόνια Δράσης και Αφοσίωσης

Το TheraKinesisLab ιδρύθηκε πριν από δύο χρόνια με μια αποστολή: να δημιουργήσει έναν χώρο που θα προάγει την υγεία και την ευεξία στην τοπική κοινότητα. Από τότε, έχουμε αφοσιωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών γυμναστικής και ενδυνάμωσης στους πελάτες μας.

Το γυμναστήριό μας έχει εξελιχθεί σε έναν χώρο όπου οι άνθρωποι από όλες τις ηλικίες, επίπεδα κατάστασης και φυσικές δυνατότητες μπορούν να επενδύσουν στην υγεία τους και να επιτύχουν τους στόχους τους. Οι προπονητές μας, με την ποιότητα τους και την αφοσίωσή τους, βοηθούν καθημερινά τους πελάτες μας να επιτύχουν τις φυσικές τους φιλοδοξίες.

 

Ο Χώρος Μας

Στο Therakinesis Lab, η ποιότητα και η καθαριότητα του χώρου μας είναι εξίσου σημαντικές με την ποιότητα των προγραμμάτων μας. Αναγνωρίζουμε πλήρως τη σημασία του να προσφέρουμε έναν χώρο όπου οι μέθοδοι εκγύμνασης συναντούν την προηγμένη τεχνολογία και την άριστη υγιεινή.

Ο εξοπλισμός μας αντανακλά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της φυσικής κατάστασης, επενδύοντας σε σύγχρονους ενδυναμωτικούς και αερόβιους εξοπλισμούς. Από διαδρόμους και ελλειπτικά μέχρι πλήρως εξοπλισμένο στούντιο πιλάτες, εγγυόμαστε μια πολυδιάστατη εμπειρία γυμναστικής, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε μέλους.

Η καθαριότητα και η υγιεινή ατμόσφαιρα είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτες. Υιοθετούμε αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού, χρησιμοποιώντας προηγμένα απολυμαντικά και μεθόδους για να διασφαλίζουμε τον υψηλότερο βαθμό υγιεινής. Επιπλέον, η χρήση συστημάτων καθαρισμού αέρα και σύγχρονων τεχνολογιών ελέγχου ποιότητας αέρα, εξασφαλίζει μια φρέσκια και υγιεινή ατμόσφαιρα για όλους.

Η συντήρηση και η ανανέωση του εξοπλισμού μας είναι διαρκής διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι κάθε μηχάνημα και συσκευή πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε ένα ασφαλές, άνετο και φιλόξενο περιβάλλον, όπου κάθε μέλος μπορεί να ασκηθεί με εμπιστοσύνη και άνεση.

Στο Therakinesis Lab, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ενός χώρου όπου η καθαριότητα, η ασφάλεια και η ποιότητα αντανακλούν την αφοσίωσή μας στην ευεξία και τη φυσική κατάσταση για κάθε έναν από τα μέλη μας.

Ativo
Amenities

Guided Fit
Club.
For Everyone.

Faq

Συχνές Ερωτήσεις

Στο γυμναστήριό μας, προσφέρουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη φυσική δραστηριότητα, την υγιεινή ζωή και την ευεξία. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε προγράμματα και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ατομικές σας ανάγκες.

Παρέχουμε ατομική προπόνηση, προγράμματα ομαδικής προπόνησης, μαθήματα πιλάτες, και εξειδικευμένα προγράμματα αποκατάστασης. Επίσης, διαθέτουμε πλούσιο εξοπλισμό και υποδομές.

Η εγγραφή γίνεται εύκολα και γρήγορα στο γυμναστήριό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες συνδρομές.

Καθαριότητα και υγιεινή είναι προτεραιότητές μας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα μέσα καθαρισμού αέρα και εξασφαλίζουμε τη συνεχή παρακολούθηση της θερμοκρασίας και υγρασίας για ένα υγιεινό περιβάλλον.

Έχουμε εξειδικευμένους γυμναστές που παρακολουθούν την πρόοδο σας. Επιπλέον, παρέχουμε προσωπικά προγράμματα και εφαρμογές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα επιτεύγματά σας.

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε πρωτόκολλα ασφαλείας, εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονα μέσα για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος.

Οι προσωπικές συνεδρίες σας παρέχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, να λάβετε ατομική προσοχή από τους εκπαιδευτές μας, και να επιτύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοσή σας και να επιτύχετε γρηγορότερα τα αποτελέσματα με τις ατομικές συνεδρίες μας.

Τα μαθήματα πιλάτες μας ενδυναμώνουν το σώμα, βελτιώνουν τη συντονισμένη κίνηση και συμβάλλουν στη μείωση του στρες, προσφέροντας ολιστική ευεξία.

Η πρώτη επίσκεψη στο γυμναστήριο είναι σημαντική για την επίτευξη των γυμναστικών σας στόχων. Για μια ομαλή και επιτυχημένη εμπειρία, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Ένδυση και Εξοπλισμός:

Φέρετε μαζί σας άνετα αθλητικά ρούχα και αθλητικά παπούτσια που υποστηρίζουν την κίνηση. Ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει, ενδέχεται να χρειαστεί να φέρετε μαζί σας πετσέτα, νερό, ή άλλα αξεσουάρ.

Στόχοι και Προσδοκίες:

Καθορίστε τους προσωπικούς σας στόχους και μοιραστείτε τις προσδοκίες σας με τον γυμναστή σας. Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου προγράμματος προπόνησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Υγεία και Ιστορικό Τραυματισμών:

Πληροφορήστε τον γυμναστή σας για τυχόν προβλήματα υγείας ή προηγούμενους τραυματισμούς που ενδέχεται να επηρεάσουν την προπόνησή σας. Αυτή η πληροφορία θα βοηθήσει στην προσαρμογή των ασκήσεων για την ασφαλέστερη εκτέλεσή τους.

Ερωτήσεις και Διευκρινίσεις:

Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις ασκήσεις, τη διατροφή ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το πρόγραμμά σας. Η κατανόηση του τι αναμένετε είναι σημαντική για μια θετική εμπειρία.

Με αυτές τις προετοιμασίες, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο αποτελεσματική και ευχάριστη πρώτη επίσκεψη στο γυμναστήριο μας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να σας υποστηρίξουμε στην επίτευξη των στόχων σας!

Ναι, παρέχουμε εξατομικευμένα προγράμματα για άτομα με προβλήματα υγείας ή τραυματισμούς για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές προπονήσεις.

Έχουμε διαθέσιμο προσωπικό για ερωτήσεις και υποστήριξη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή ακόμη και απευθείας στο γυμναστήριο.

Για άλλες ερωτήσεις ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!