Pilates

Η μέθοδος Pilates αποτελείτε από ασκήσεις χαμηλής έντασης που επικεντρώνονται στη χρήση της αντίστασης του σωματικού βάρους αλλά και τη χρήση των ελατηρίων.

Τα οφέλη της μεθόδου Pilates είναι τεράστια. Αυτή η μορφή άσκησης μπορεί να αυξήσει τη συνολική υγεία, οδηγώντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Όπως σε κάθε άσκηση, η σωστή μορφή και τεχνική είναι το μυστικό.

Pilates

Από Αρχάριους έως Προχωρημένους

Σε αντίθεση με τα ανοιχτού επιπέδου μαθήματα που προσφέρουν άλλα στούντιο, όλα τα μαθήματα Pilates στο δικό μας κέντρο είναι προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένα επίπεδα δεξιοτήτων: Αρχάριος, Μεσαίο και Προχωρημένο.

Αυτά τα επίπεδα επιτρέπουν μια φυσική πρόοδο, διασφαλίζοντας ότι οι μαθητές είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο μαθημάτων.

Μετά από μια αξιολόγηση επιπέδου, οι εκπαιδευτές μας μπορούν να καθορίσουν εάν ένας μαθητής είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Tα μαθήματά μας είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ακριβή εκπαίδευση και βελτίωση, εστιάζοντας στην αρμονία μεταξύ σώματος και μυαλού, για μια πλήρη και ισορροπημένη προσέγγιση στην άσκηση.

Pilates Classes

01.
Αρχάριοι

Τα μαθήματα για αρχάριους απευθύνονται σε απόλυτα αρχάριους. Αυτό το επίπεδο είναι ιδανικό για νέους ασκούμενους ώστε να αποκτήσουν τη γνώση των βασικών αρχών του Pilates, παρέχοντας τους επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τον συντονισμό και τη δύναμή τους.

✳︎ Αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για γυναίκες που είναι κυοφορούν.

02.
Μεσαίοι

Τα μαθήματα μεσαίου επιπέδου είναι σχεδιασμένα για να προκαλέσουν περαιτέρω τον συντονισμό και τη δύναμη των ασκουμένων μέσα από παραλλαγές των κλασικών κινήσεων της μεθόδου Pilates. Αυτά τα ενεργητικά και γρήγορου ρυθμού μαθήματα περιλαμβάνουν ορισμένες τροποποιήσεις για πιο προχωρημένες ασκήσεις, αλλά οι ασκούμενοι ενθαρρύνονται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις.

✳︎ Αυτό το επίπεδο δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες που κυοφορούν.

03.
Προχωρημένοι

Τα μαθήματα προχωρημένου επιπέδου είναι μαθήματα Pilates υψηλής έντασης. Αυτό το επίπεδο συνιστάται μόνο για ασκούμενους που έχουν ήδη παρακολουθήσει τα μαθήματα μεσαίου επιπέδου και έχουν αξιολογηθεί, εγκριθεί και προαχθεί σε αυτό το επίπεδο από τους εκπαιδευτές μας. Λόγω της έντασης της κίνησης και των γρήγορων μεταβάσεων μεταξύ των κινήσεων απαιτείται ένα συγκεκριμένο επίπεδο συντονισμού και δύναμης από κάθε ασκούμενο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια.

✳︎ Αυτό το επίπεδο δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες που κυοφορούν.

Οφέλη του Pilates

Yoga

Yoga is distinctly different from other kinds of exercise. It generates motion without causing strain and imbalances in the body. Yoga is for every body.

Ativo offers Hatha, Vinyasa, Ashtanga and Kripalu yoga classes to appeal to a wide audience.

In addition we also offer specialty classes including Yoga for Pregnancy, Yoga for Back Pain, Yoga for Ostoeporosis and Yoga for Runners and Cyclists. All classes hold a maximum of 5-6 people and pre-registration is required.

Join us today!

Get a Ativo membership now, and join a squeaky clean and spacious club!

I want to:

Tell us a little about your fitness goals. You can select more than one.

Select your plan:

Choose the most comfortable way to train.

I’am:

Add some information so we can contact you.